Jdi na obsah Jdi na menu
 


3 nejduležitější rady

16. 6. 2016

1. rada, jak zhubnout: Tuk není špatný, špatné jsou cukry.

Nejdřív jsem si myslel, že přibírám na váze, protože jim hodně tuku. Ale není to tak. Přibíral jsem, protože jsem jedl hodně cukrů a ještě ve špatný čas.

Cukry jsou to špatné. A teď nemyslím v podobě sladkostí. Ty taky. Ale i v podobě rýže, brambor, knedlíků nebo i mléčných výrobků. Musíte vědět, kdy je můžete jíst. Takže pozor na ně.

2. rada, jak zhubnout: Šokujte tělo!

Šokujte tělo. Nejhorší jsou dlouhé diety, stejný sport, stejný druh pohybu, stejné jídla každý den. Stejné restaurace. Stejné druhy a výrobce potravin. Když jíte něco často a nestřídáte to, tak to nefunguje a tělo si na to zvykne. Musíte vše střídat. A vědět, jak to střídat.

3. rada na hubnutí: Stanovte si cíl!

Vždycky jsem hubl z důvodu, že chci zhubnout. To je blbost. Jak kdybyste si řekli, že chcete vydělat peníze, protože potřebujete peníze. Prostě to nefunguje. Musíte si říct, že chcete nosit úzké kalhoty, mini-sukně. V létě se chcete ukazovat chlapům na pláži.

To vše může být Váš cíl. Ale cíl může být i lepší zdravotní stav. Já jsem měl mizernou kondičku, pořád jsem se zadýchával, potil. Bylo to nechutné. Funěl jsem po pár schodech a to ve 28 letech! Dnes se za to stydím. To vše ale může být Váš cíl.

Chcete vědět více o mém hubnutí? Tady jsou mé zásady a tipy jak zhubnout lépe popsané.